New Signature Banners for the community!

beverlytastegoodactually

Earning My Ears
Joined
Apr 19, 2022
Please! I took the image of each resort directly from DVC's website and just made it into a banner.



  • Go to "Account" by clicking your username on the top right.
    • (Tip, Right-click your username and open in new tab or window)
  • On the left side, click the "Signature Category"
  • To the right, you will see a text field.
  • Go back to the list of banners on this thread and right-click the banner you want.
    • Click "Copy Image Address" or whatever sounds similar
  • Go back to the tab where you're editing your signature field.
    • On the formatting ribbon, click the button that looks like a picture (in between the link symbol and the happy face symbol)
    • Paste the image address
  • To put in more banners, you'll have to repeat the last two steps.
  • Click "Save" when you're done!
thanks so much! these look fantastic!
 

Simba's Mom

<font color=green>everything went to "H*** in a ha
Joined
Aug 26, 1999
Why am I just seeing light little pictures with red X's through them, in your post, and some other posts too. I want to see the new signatures.
 

NeutralNovice

Mouseketeer
Joined
Jul 28, 2011
I uploaded them on disboards directly, I'm not sure what happened to them. I think they moved to a different server recently so maybe that's it? Here's the reupload.

EDIT: Here is the link to the album where you can just grab whichever one you want (Imgur):
DmquHZT.png

dILycLK.png

1XGOQg7.png

WKaULVy.png

5MYKxiq.png

RyXvPmO.png

6MALFm2.png

H917hEb.png

1KhYcp2.png
nunNzid.png
uUjljiv.png
GrmgeeV.png
xnmVJ3i.png
63nVsEg.png
nOq89Qg.png
ig474yB.png
 
Last edited:

NeutralNovice

Mouseketeer
Joined
Jul 28, 2011
Hmm... I'm not entirely sure what's going on. I uploaded the banners to imgur so disboard is no longer hosting them but I'm still seeing some broken image links.
 

DonMacGregor

Sub Leader
Joined
May 13, 2021
There's something going on with the new forum host. There are a number of reports of people randomly getting the "forum closed" screen across multiple browser platforms (at an increasing rate) and now more and more signature images are disappearing. Mine is showing the red X's, even though the images still show when I go to edit my sig. Seems your imgur link doesn't play well with them either.

image1.png
 

BeachClub2014

DIS Veteran
Joined
Jan 14, 2014
There's something going on with the new forum host. There are a number of reports of people randomly getting the "forum closed" screen across multiple browser platforms (at an increasing rate) and now more and more signature images are disappearing. Mine is showing the red X's, even though the images still show when I go to edit my sig. Seems your imgur link doesn't play well with them either.

View attachment 679626
Same with my signature. I ended up deleting the images.
 

NeutralNovice

Mouseketeer
Joined
Jul 28, 2011
I figured there would be bugs moving from one server to another. Hopefully the more major issues others are experiencing will be fixed in short order.

Signature Banner images seem to be working for me now but only when logged in. Tried opening this page in Incognito and no signatures displayed at all, for anyone. Not sure if that is a function on the site itself, that one would need to be logged in to see signatures in general. The imgur images are all working though.
 








Top