1. Follow the DIS on Instagram! www.instagram.com/the.dis

Help! Ticker issue!

Discussion in 'The DIS Unplugged Podcast' started by DisneyDame27, Apr 24, 2013.

  1. DisneyDame27

    DisneyDame27 Going to my happy place - Disneyworld

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    142
    I've been trying to create a new vacation ticker, but can't get this image to show - I've never had a problem before. Can someone give me some advise? :confused3
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. sayhello

    sayhello Have Camera, Will Travel Moderator

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    10,984
    I've had problems on & off with this. I finally gave up & went with the CM badge. It's the only one I could get to show.

    Sayhello
     
  4. EastYorkDisneyFan

    EastYorkDisneyFan DIS Veteran

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    2,995
  5. whatisgoofy?

    whatisgoofy? Mouseketeer

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    211
    I had a hard time posting my ticker too, but then I realized that I was copying and pasting the code instead of cutting and pasting into my signature. Once I did that, it worked fine. That, and I had to use the second choice for code, not the html version. Hope this helps!
     
  6. sayhello

    sayhello Have Camera, Will Travel Moderator

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    10,984
    That's really bizarre. Why in the world would cutting & pasting make any difference vs. copying & pasting? :confused3

    Sayhello
     
  7. doconeill

    doconeill Fastpass Jedi Master DIS Lifetime Sponsor

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    17,041
    Shouldn't make any difference...

    "Cutting" is "Copying" into the buffer and then deleting it from the source. Since the source is typically a web page, it shouldn't have any effect, and thus it is the same...

    You do have to make sure you use the "BBcode" version - the one with the square brackets - for use in your signature.
     
  8. mjtm610

    mjtm610 Mouseketeer

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Messages:
    351
    I wonder if mine works.....I'll have to see
     
  9. mjtm610

    mjtm610 Mouseketeer

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Messages:
    351
    Guess not.....I still don't see it!!
     
  10. DisneyDame27

    DisneyDame27 Going to my happy place - Disneyworld

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    142
    I had to cut then paste and you can see I've got it showing now. Thanks again everyone
     
  11. whatisgoofy?

    whatisgoofy? Mouseketeer

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    211
    The instructions on many of the ticker sites specifically note to cut & paste, not copy & paste (why, I couldn't tell ya). Once I noticed that, it solved my problem...I don't know if that's the issue the OP is having, but it resolved mine.
     

Share This Page