Thread drop down menus not working

Discussion in 'Technical Support' started by saintstickets, Feb 19, 2014.

  1. saintstickets

    saintstickets DIS Veteran

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    2,617
    Anyone else having this problem? There are typically 4 thread drop down menus - Thread Tools, Search this Thread, Rate Thread & Display Modes. On both my laptop at home and my computer at work, I am unable to use these tools. I cannot subscribe/unsubscribe to any thread. Suggestions?
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. eeyoreland

    eeyoreland DIS Veteran

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    820
    I'm having the same problem. I see no one has answered your post. I also can't get into my notifications. Happy to know it's not just me, but wondering what the problem is.
     
  4. jackglick

    jackglick Mouseketeer

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    121
    Search isn't working for me either.
     
  5. cixel_SID

    cixel_SID Shocking photo ... BWV clown devours child

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    39
    I'm having the same issue with the "Forum Tools" buttons.
     
  6. larry80

    larry80 Mouseketeer

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    115
    They work for me if I wait for the page to fully load, but it takes almost a minute per page load for that to occur.
     
  7. Shanora

    Shanora Earning My Ears

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    43
    I thought it was just me, and it seems random when it works. I've been right clicking and opening in new tab to get the search working
     
  8. wilma-bride

    wilma-bride <<This space intentionally blank>> Moderator

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    21,126
    It isn't working at the moment but, as a PP said, it will work if you right-click and choose 'open in new tab'. You can then carry out a search, subscribe to a thread or whatever it is you want to do.
     
  9. JanaDee

    JanaDee DIS Veteran

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Messages:
    6,614
    They work once you let the page finish loading.

    Openxtracker is the problem for me. It makes loading the pages take about a min...very annoying.
     
  10. larry80

    larry80 Mouseketeer

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    115
    Same for me, wish they would remove it till its fixed.
     

Share This Page