Outlets in staterooms?

Discussion in 'Disney Cruise Line Forum' started by KarenB, Jun 16, 2004.

  1. KarenB

    KarenB <font color=green>Goes to the mall and sniffs Yank

    Joined:
    Aug 17, 1999
    Messages:
    4,643
    I have a Kodak Digital Camera with the dock that recharges the battery. Will I be able to plug the dock into the outlets in my stateroom?? Are the outlets compatable with US plugs??

    Thanks,
    Karen
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. mmouse37

    mmouse37 DCL Diva!!

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    27,535
  4. TheWog

    TheWog <font color=indigo>The Curse has been Reversed<br>

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    5,606
    if you have many things to plug in a power strip might work better for you.
     
  5. KarenB

    KarenB <font color=green>Goes to the mall and sniffs Yank

    Joined:
    Aug 17, 1999
    Messages:
    4,643
    mmouse-thank you! The link was a huge help!!

    Karen
     
  6. DrCavin

    DrCavin DIS Veteran

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    4,879
    Definitly take a power strip or at least an extension cord. If your charger has one of the large plugs on it, it will block the other outlet.

    And as the other poster noted the bathroom outlets will not work for anything except shavers. Wifes curling iron would not even work.
     
  7. outahere

    outahere DIS Veteran

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    5,407
    I second the extension cord or power strip idea. Our hairdryer has a large ground fault plug (like most new ones do) and it would not fit in the outlet. We used an extension cord and all was well.
     

Share This Page