My ticker is suddenly not showing??

Discussion in 'Technical Support' started by Scoootch, Jun 8, 2005.

  1. Scoootch

    Scoootch DIS Veteran

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    1,906
    NOt sure why but suddenly my tickerfactory ticker is missing :confused3 the box is there but it's showing blank. So is everyone elses I'm noticing who has the tickerfactory kind.

    Is something wrong? Why is it showing as blank all of a sudden and how do I fix it? It's been like this for a few days and I don't know why or how to fix it. Any help would be apprecited ;)

    TIA! :wave2:
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. wintergreen

    wintergreen DIS Veteran

    Joined:
    Mar 25, 2004
    Messages:
    1,221
    Bump. I'm having the same problem.
     
  4. Dan Murphy

    Dan Murphy We are family.

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Messages:
    64,675
    Their site was probably down for a bit, looks like they are all working now.
     
  5. Scoootch

    Scoootch DIS Veteran

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    1,906
    nope...I'm still showing a blank :(
     
  6. Dan Murphy

    Dan Murphy We are family.

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Messages:
    64,675
    I see two counters.
     
  7. bleuwater

    bleuwater Earning My Ears

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    18
    ticker testing
     
  8. Scoootch

    Scoootch DIS Veteran

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    1,906
    ok...if you're seeing it and I'm seeing a blank box with an X in the corner then why am I not seeing the ticker? originally I was. NOw I'm not seeing it though?! :(

    How do I get it fixed?
     

Share This Page