MOTORAZR V3 Cell phone question

Discussion in 'Budget Board' started by ArielRae, Mar 17, 2008.

  1. ArielRae

    ArielRae DIS Veteran (NJ)

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    4,557
    Does anyone know how to make it so you can't use the internet on the phone? I hate having that option on the phone cause it always gets tripped and costing me a fortune. Anyone know how to disble this from being used on the phone?
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. blessedby3

    blessedby3 Actually Blessedby4 now, but cant change my userna

    Joined:
    Mar 7, 2003
    Messages:
    7,890
    I had to call my provider (Ntelos) and have it blocked by them. We accidentally activated it a couple of times ourselves and had an extra $21 on our bill. Of course I had to call and complain as we never used it, it just got pushed when DD was texting so quickly and the buttons are side by side!! They said they would take it off and offered to block the ability to use it on our lines.
     
  4. ArielRae

    ArielRae DIS Veteran (NJ)

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    4,557
    Is it an extra charge for them to block it?
     
  5. MrGarrison

    MrGarrison Earning My Ears

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    16
    Who is your provider? My fiancee has Sprint, and there is an option in the menu (can't tell you exactly where right now as she is at work) to disaple "Power Vision," which is their data plan/network. For any other provider, I'm not sure, as the software is usually a bit different.
     
  6. ArielRae

    ArielRae DIS Veteran (NJ)

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    4,557
    we have at&t.
     
  7. jennifer293

    jennifer293 <font color=green>SHHHHH , but we live in the stic

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    2,462
    Just call them and tell them you don't want that feature..I have the V3 and I have AT&T and when DH got it for me they asked and they put it on his but not on mine because I didn't feel the need for it..lol I guess he did!!!
     
  8. JediMaster

    JediMaster Mouseketeer

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    194
    yOu can access your account online andgoto Call features and turn off the media (uncheck ) web access.
     
  9. ArielRae

    ArielRae DIS Veteran (NJ)

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    4,557
    Thanks I went online and turned that feature off. :thumbsup2
     

Share This Page