links to PTR's in signatures

Discussion in 'Welcome to the DIS' started by pinkpixie0920, Feb 16, 2009.

  1. pinkpixie0920

    pinkpixie0920 Mouseketeer

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    448
    Hi Everyone, I am not sure if I will explain this right but you know how people have the links in their signatures to their PTR's and how they will say something like Disney PTR instead of saying the url link. How do you get it to say a phrase instead of the link? I am so sorry if I didn't explain that right! Any help is appreciated!
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. lovetoscrap

    lovetoscrap Sees tag fairy posts that aren't there. Moderator

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    22,940
    I always have to go to the Tech Support board to look this up so if this doesn't work, head down there (at the bottom of the main page) and see if you can find a thread on this, or ask.

    Copy the link you want. Go to edit signature and click on the icon that looks like a globe with a chain link. A box will come up. Put your link in there and click ok or whatever it says. It will paste into your box with the link shown twice. Carefully go in and you can erase the second link and type in what you want it to say. Preview Signature to make sure it works!

    Hope that makes sense! Someone else may have an easier way to do it!
     
  4. pinkpixie0920

    pinkpixie0920 Mouseketeer

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    448
    Thanks! That does make sense, once I get my PTR ready I will try that. Thanks so much for your help!
     
  5. DWFan4Life

    DWFan4Life DIS Veteran

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    3,467

    I do the same as you do. :thumbsup2

    Have a nice day. :)
     
  6. Metro West

    Metro West <font color=red>Proud Redhead<br><font color=blue> Moderator

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    44,399
  7. pinkpixie0920

    pinkpixie0920 Mouseketeer

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    448
    Thank you everyone for your help! It worked when I tryed it.
     

Share This Page