JC is da man and doesn't even know it

Discussion in 'Technical Support' started by jfulcer, Jul 9, 2001.

  1. jfulcer

    jfulcer DIS Old Timer

    Joined:
    Jun 1, 2000
    Messages:
    5,615
    JC - can I take the color from the table and actually reference that in the embed statement? I know I can do something like that in a script statement, but does HTML allow references like:

    [EMBED...... bgcolor=table.bgcolor ....] ????

    Then I could reference the color that was chosen for the display on my post, and it would match every time. THis is more HTML, but I do not know enough about it to know if you can reference other objects in this manner.
     
  2. Avatar

    Google AdSense Guest Advertisement


    to hide this advert.
  3. WebmasterCricket

    WebmasterCricket <font color=blue>Administrator<br><font color=red> Administrator

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    7,985
    Checking......

    JC
     
  4. WebmasterCricket

    WebmasterCricket <font color=blue>Administrator<br><font color=red> Administrator

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    7,985
    No, I didn't forget, I'm still checking.

    I don't think that you can refer to a table attribute like that without giving it an ID. There is nothing I can think of with straight HTML that will do it. I know you can do it in PERL for sure but I'm still looking.

    There is something about the object param-"wmode" that might work.

    JC
     
  5. jfulcer

    jfulcer DIS Old Timer

    Joined:
    Jun 1, 2000
    Messages:
    5,615
    Hey! wmode works!
     
  6. WebmasterCricket

    WebmasterCricket <font color=blue>Administrator<br><font color=red> Administrator

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    7,985
    IE only as far as I know. It's ActiveX.

    JC
     
  7. WebmasterCricket

    WebmasterCricket <font color=blue>Administrator<br><font color=red> Administrator

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    7,985
    Yup! White background in Netscape.

    JC
     
  8. jfulcer

    jfulcer DIS Old Timer

    Joined:
    Jun 1, 2000
    Messages:
    5,615
    Oh yeah, I know - it even mentions in the docs I read it was for IE only (cause of the ActiveX). Well, since it's really me I want it to look good for (hehehehe), it's ok for now.

    I'm assuming the Netscape browsers ignore the command, cause when I was making mistakes with it, IE was ignoring it too....

    Besides, doesn't everyone use IE? ;)
     
  9. BambiTamby

    BambiTamby DIS Veteran

    Joined:
    Jul 1, 2000
    Messages:
    2,663
    tee hee!
     
  10. Chris C

    Chris C Returning DIS Veteran

    Joined:
    Aug 3, 1999
    Messages:
    1,901
    Now look at what you made me do! :rolleyes:

    I actually had to open up IE to see what all the fuss was about....

    Pretty cool jfulcer!:D
     

Share This Page