Internet Access at Vero Beach?

Discussion in 'Purchasing DVC' started by Bellesmama, Jul 20, 2004.

  1. Bellesmama

    Bellesmama Mouseketeer

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    96
    Do the rooms at Vero Beach have internet access - if so what kind - WIFI?
     
  2. Avatar

    DIS Sponsor The Official Ticket Center is Orlando’s #1 discount attraction ticket agency, selling millions of Walt Disney tickets around the world.



    to hide this adverts.
  3. PamOKW

    PamOKW <font color=green>The two most important items for

    Joined:
    Aug 18, 1999
    Messages:
    10,561
    Floridafam will probably post soon with the details. I think in-room access is still only dial-up. There is a cable hook-up in the lobby but it is pretty pricey to use.
     
  4. nicurn

    nicurn <font color=red>"dark side" scrapper <br><font col

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    3,592
    we were just at vero last week, we used dial up (net zero) from the room without a problem, it was 35 cents for a local call. the highspeed internet is 5$ for 30 mins in the main lobby. maggie
     
  5. floridafam

    floridafam DIS Veteran

    Joined:
    Mar 26, 2003
    Messages:
    8,203
    The internet access in the rooms is dial up, I believe.

    They have high speed internet in the lobby. You have to ask permission to use it and have one of the CM's turn the computer on-you also have to give a thumbprint, blood sample and promise them your first born if you go over the 1/2 hour time limit. :p

    It will shut you off right at 30 minutes-really dumb, IMO.

    $5 an hour is a rip off. That cable modem can't cost them more than $90 a month. I'd rather split the $90 between all the members and pay an extra penny in my dues.

    I'm not sure why they don't have high speed in the rooms. They must have some contractual thing at Disney that wouldn't let them use the local cable company in town to have high speed in every room.

    Okay, I'm done now.:crazy:
     
  6. madcoco

    madcoco <font color=green>Learns something new here everyd

    Joined:
    Oct 1, 2000
    Messages:
    2,627
    Agree totally floridafam. They need to get out of the darkages there. I just get a :rolleyes: when asking about HiSpeed in rooms.:-(
     
  7. Ralph&Pam

    Ralph&Pam <a href="http://www.wdwinfo.com/dis-sponsor/" targ

    Joined:
    Apr 29, 2001
    Messages:
    782
    At VB, we use dial-up from the room. We have broadband cable at home, so we don't have access to a dial-up account. To remedy this, we purchased a prepaid Internet service card (like a phone card but it provides Internet access instead) from AT&T. They have both local numbers and 800-number support. Since we could not find a local number in the VB area, we just used the 800-number service. The card itself was purchased at Walgreens. Here is a link to the FAQ for the service . We found it to be reliable and very reasonably priced.

    Ralph
     
  8. Bellesmama

    Bellesmama Mouseketeer

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    96
    Do you have a dial up modem for your lap top? We just got our lap top and we just have a wireless card so does that mean we have to buy a dial up modem in order to have internet access in our villa?
     
  9. mickeymouse1520

    mickeymouse1520 Earning My Ears

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    28
    All laptops have the option to use dial up also. Our laptop has a wireless card,dial up, and ethernet connection for cable/ DSL hook ups.
    You don't have to buy a dial up modem.
     
  10. Bellesmama

    Bellesmama Mouseketeer

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    96
    Thanks for your reply!:D
     

Share This Page