Having technical difficulties...

Discussion in 'Technical Support' started by prncssjas, Apr 30, 2001.

  1. prncssjas

    prncssjas Running, Disney, Aladdin...be still my heart!

    Joined:
    Jul 11, 2000
    Messages:
    420
    Can't seem to get my image to stick to my message....what am I doing wrong?

    I have a small pic of the Castle that I want to add and I can't seem to get it posted. I have even read the directions. LOL! Anyone have any suggestions??

    Thanks,
    Rima
     
  2. Chris C

    Chris C Returning DIS Veteran

    Joined:
    Aug 3, 1999
    Messages:
    1,901
    Are you trying to add an image to your signature prncssjas?
     
  3. prncssjas

    prncssjas Running, Disney, Aladdin...be still my heart!

    Joined:
    Jul 11, 2000
    Messages:
    420
    YES!! Can you help me figure out what I am doing wrong? Many many thanks!!!
     
  4. LisaTx

    LisaTx <font color=3366FF>Domestic Goddess<br>

    Joined:
    Feb 11, 1999
    Messages:
    5,759
    This is all I see in the signature box in your profile:

    *** Biggest Aladdin Fan in the WORLD!!!***

    DVC MEMBER/Vero Beach 2001
    12/79 Day Guest
    7/84 Day Guest
    7/88 Disneyland
    7/95 Off Site
    1996 Cast Member
    2/97 CBR
    9/00 GF-HONEYMOON
    11/01 GF Concierge

    I don't see any mention of an image, so I don't know how to help you.

    The correct format is:

    &#91img]<font color=blue>http://64.225.125.24/forums/images/smilies/bounce.gif</font>&#91/img]

    substituting the url of the clipart you want for the blue section.
     

Share This Page