Error Message When Trying to Post New Thread?

Discussion in 'Technical Support' started by degrapevine, Jul 2, 2005.

  1. degrapevine

    degrapevine Has a serious Disney watch addiction!

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Messages:
    566
    Hi, everyone!
    I've been trying to post my trip reports for the past 3 days and keep getting an error message about having posted a duplicate thread in the past 5 minutes, even after I've just logged on!
    It sends me back to the thread listings without posting the new thread.
    I've tried to post in both the Disneyland area and the Disneyland Trip Reports area.
    I've sent emails to tech support and haven't gotten a reply yet.
    I've also gone through and deleted all the cookies related to the DIS, used three different browsers, and still, no luck.
    I want to try to get these reports posted before I forget all the details of our trip!
    Please help ...
    Thanks - Rose :)
     
  2. degrapevine

    degrapevine Has a serious Disney watch addiction!

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Messages:
    566
    I went through past threads on this board and found lots of other users with the same problem.
    So, I tried the same fix - Simplify the title and try to post again.
    It worked!
    I went back and edited my title.
    Sorry for the mixup.
    Glad it was an easy fix.
    Please disregard!
    Rose :)
     
  3. Dan Murphy

    Dan Murphy We are family.

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Messages:
    64,222

Share This Page