Disney Information Station Logo

Go Back   The DIS Discussion Forums - DISboards.com > Technical Support > Technical Support
Find Hotel Specials & DIScounts
 
facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS UpdatesDIS email updates
Register Chat FAQ Tickers Search Today's Posts Mark Forums Read





Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-29-2001, 11:03 AM   #1
BobH
DIS Veteran
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sterling, MA, USA
Posts: 1,292

A lot of the information on the new board appears truncated on my screen. It is as if the bottom half of the characters is lost. The messages themselves appear Ok but some of the directions and text leading to other links is cut off and does not look right. Can anyone advise me on this? I have a relatively new computer system (6 months). Is it my set up?
BobH is offline  
Old 04-29-2001, 11:25 AM   #2
sconstantz
Mouseketeer
 
Join Date: Feb 2001
Location: Richmond, VA
Posts: 231

Wish Could Help You

Bob, you may get a better response if you post this one on the tech. support board. They are probably overwhelmed right now, but may be able to help you. Sorry that I can't.

shelly
sconstantz is offline  
|
The DIS
Register to remove

Join Date: 1997
Location: Orlando, FL
Posts: 1,000,000
Old 04-29-2001, 11:32 AM   #3
BobH
DIS Veteran
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sterling, MA, USA
Posts: 1,292

Thanks Shelly

I just discovered that there was a Tech support board.
I hope to enjoy the new board as much as the old one but this old dog is starting to feel too old to learn all the new tricks. However - I have nothing but praise for the managers of this valuable resource!
BobH is offline  
Old 04-29-2001, 12:24 PM   #4
LisaTx
Domestic Goddess
 
LisaTx's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Location: Somewhere out there
Posts: 7,129

Are you by chance using Netscape Navigator for your browser, Bob?
__________________
LisaTx is offline  
Old 04-29-2001, 01:56 PM   #5
BobH
DIS Veteran
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sterling, MA, USA
Posts: 1,292

No Lisa

No - I am using Internet Explorer version 5

But go figure - 1st time I logged into new board all the type on the webpage was chopped up. When I got the email about this last post I logged in again and everything looks normal. Thanks for the suggestions.
BobH is offline  
Old 04-29-2001, 03:44 PM   #6
LisaTx
Domestic Goddess
 
LisaTx's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Location: Somewhere out there
Posts: 7,129

I'm glad it's working now. Let us know if it happens again, Bob. :D
__________________
LisaTx is offline  
Closed Thread



Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS Updates
GET OUR DIS UPDATES DELIVERED BY EMAIL



All times are GMT -5. The time now is 07:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 1997-2014, Werner Technologies, LLC. All Rights Reserved.