PDA

View Full Version : chocolate for fondue..


grover
12-07-2005, 10:22 PM
I am going to use a giant toblerone bar for chocolate fondue.
Do you think it will be fine melted as is..or will I need to thin it out a bit? Would I use cream for this??

bclydia
12-08-2005, 01:26 AM
I would certainly use some whipping cream to get the consistency just right. Start with half a cup of warm cream into your chocolate and adjust to taste.
I bet Toblerone has a website with a recipe! I've heard that they "invented" chocolate fondue.

Topper
12-08-2005, 03:56 AM
http://www.toblerone.com/_pdf/fondue-en.pdf

grover
12-08-2005, 07:57 AM
oy!!! why didn't I think to check for a their website!!
thanks so much!!