PDA

View Full Version : DME...do I have to book my FLIGHT through Disney?


IloveWINNIEthePOOH
05-16-2005, 09:29 PM
Do I have to book my flight through Disney w/ my rooms to be able to use DME? I tried searching,as I was sure this has come up before, but couldn't find anything, sorry if it has!! TIA! :teeth:

BuckNaked
05-16-2005, 09:36 PM
Nope, any flight is eligible, although only participating airlines can check in bags and issue boarding passes at the resort on the return trip.

IloveWINNIEthePOOH
05-16-2005, 09:42 PM
Thanks!! Could you tell me where to get a list of airlines that do do this? Again, THANK YOU!!