PDA

View Full Version : How do you register more than 1 user..


4greatboys
05-14-2003, 08:49 PM
my ds wants to register on the dis but when I click register it says Im already registered and doesnt give an option for anyone else to register. I tried to log out to see if that helped but it didnt.
What am I doing wrong??

4greatboys
05-15-2003, 11:09 AM
Anyone??

WebmasterPenny
05-15-2003, 11:37 AM
I replied to your thread on the CB :)