PDA

View Full Version : Using Corporate Codes for Comfort Suites


Jsme
06-23-2009, 09:33 AM
I have a corporate code to use at the Comfort Suites. Has anyone used a corporate code before? How does it work. I know how it works online. I have put in the code and it is about $15 cheaper.

Did they ask to see your Job ID? It is my DH's code and he will not be with us. I am sure I can see about one at work but really did not want to ask my boss. We do not get along.

jedijill
06-23-2009, 11:33 AM
I use my corporate codes all the time and have never been asked for anything when checking in.

HTH

Jill in Co

prettypixie
06-23-2009, 01:26 PM
Ditto! my company has corporate codes with several chains and I always use them with no problem!

Jsme
06-23-2009, 03:21 PM
Cool thank you guys. I will probably book the hotel in the next few days then.