PDA

View Full Version : Upgrade 2fer to an AP?


prettyprincessbelle
05-13-2008, 08:19 PM
I think the answer is yes, but just double checking.. I can't call DLR right now because their operators close at 6pm..

TIA!

:goodvibes

disney-inspired
05-14-2008, 12:38 AM
I'm pretty sure you can.

prettyprincessbelle
05-14-2008, 08:13 AM
I'm pretty sure you can.

Thank you. :goodvibes

I'm pretty sure you can too.. I don't see why not? :confused3