PDA

View Full Version : Clip Art Was Here Last Night--Tonight Gone! Please Help!


4merlurkerchris
04-29-2001, 08:46 PM
Finally got the clip art to work last night and now tonight, it is not working!! Any idea as to how I can fix this or should I just give up??!!!:confused:
Thanks
Chris

WebmasterPete
04-29-2001, 09:00 PM
The problem is at the source. Perhaps the site you are drawing the graphics from is down.

Pete

Chris C
04-29-2001, 09:06 PM
I was just checking it as well, the link and coding looked fine, I was even able to paste the address into my browser and up it popped!

I guess it's fixed now!:D

Mary Jo
04-29-2001, 09:06 PM
When I put in the url & clicked, I could see the pic, then it showed up in your post. I'm not sure why this happens now & then.

4merlurkerchris
05-01-2001, 11:40 AM
Thanks everyone! I really appreciate the help!
Chris:D

4merlurkerchris
05-01-2001, 11:40 AM
Thanks everyone! I really appreciate the help! It is still not working, but I will try another source to see if that works.
Chris:D

LisaTx
05-01-2001, 12:16 PM
Cris, why don't you make a DIS website and put it there? Then you won't have these troubles. The instructions are in my signature under DIS websites. :D

freddie
05-01-2001, 03:02 PM
Such sites at geocities don't allow you to link to images anymore. If you put the url directly in your browser than the image will appear. After that your browser will cache the image and make it seem like it is now working in your posts. Everyone else will not see it though. You will need to find other websites to place your images on.