PDA

View Full Version : QR QuickPoints


Dcanoli
08-27-2007, 09:12 PM
Quick question:

How do the QPs show up?

I did the Yahoo! 40 clicks tonight, and the tokens kept going up, but the QP just kept "rolling over," so that now, it shows I have a very low number.

Whenever it gets to 100, it rolls over again.

When you try to check your balance, it doesn't show anything.....

Does anyone know how these QP work?

rflorek
08-27-2007, 09:29 PM
WHen you get to 100 quick points, that equals 1 cent, so your quick points total rolls over, and .01 is added to your dollar total.

Dcanoli
08-27-2007, 10:55 PM
Are you even kidding me? I've never read that anywhere, BUT thank you so much for telling me....

I was wondering how in the world my money was going up when all I was doing was clicking! LOL.... :rotfl:

vernfonzndrian
08-28-2007, 01:17 AM
:laughing: that was cute! lol