PDA

View Full Version : DVC Website


detroitdad
01-17-2007, 01:26 PM
OK is it just my computer or is anyone else having problems getting anywhere on the member website? I've tried for 2 days now and it just sits. Sometimes it gets to another page but none of the photos/graphics come up.

phorsenuf
01-17-2007, 01:32 PM
I was there earlier today and had no problems.

TenThousandVolts
01-17-2007, 01:33 PM
i had trouble monday- couldn't get on dvcfiends or dvcmember.com-

tjkraz
01-17-2007, 01:47 PM
The page I have bookmarked doesn't work, but typing www.dvcmember.com got me into the website.

Erie Islands
01-17-2007, 01:54 PM
Yes...I'm having a terrible time with it. Thought it was my computer until I came here.

garydeb
01-17-2007, 02:06 PM
I have been into the DVC webpage with no problems for the last three days. :)

detroitdad
01-17-2007, 02:07 PM
The page I have bookmarked doesn't work, but typing www.dvcmember.com got me into the website.

I still have the same problem even using this address. Now it's trying to take me to a "new user-register" page when I've already registered. UGH :confused3

MarieA
01-17-2007, 03:13 PM
I've been having problems intermittently with the DVC website (for about a week). At times, it's been running extremely slow and I'm have trouble getting around the site. Other times I haven't experienced any problems.

They must be working on the site because I just logged in and tried to get account information and this is the message I got:

We are currently unable to access your Disney Vacation Club Membership information while we perform scheduled system activities.

Kendallkat2
01-18-2007, 08:52 AM
I have been trying to get into the website myself. All it will do and want me to register. I have been register for a longggggggggg time now. Guess they are working on it. Patience I guess.... Beth

granmanh603
01-18-2007, 09:03 AM
I still have the same problem even using this address. Now it's trying to take me to a "new user-register" page when I've already registered. UGH :confused3

Having same issue ....thinks I am a new user and asking me for a number that I received when I bought in back in 200? YEAH I saved that. So now I can't get in.:confused3

Chuck S
01-18-2007, 10:00 AM
It is working fine for me. One thing, make sure you check your security settings. go.com has to be able to accept cookies

VrBchJ
01-23-2007, 05:56 PM
Member Services website is taking me to original registration page. I've seen other people with this problem but this is a first for me. It's so frustrating. Any solutions?

byoung
01-23-2007, 06:02 PM
Just got on without any problems.

KingOMiami
01-23-2007, 08:37 PM
This may be something similar to the passholder website problem I had a few weeks back. When I contacted their tech support, the email response was to clear out the temporary internet files, cache and cookies. I did that and I was able to access the site with no problem since.

Mind you, once you clear these out, if you have any saved passwords you may lose them and will have to re-enter them.