PDA

View Full Version : Trip counters not working?


MissMagnolia
08-09-2006, 06:09 PM
I've noticed my trip counter and some others are not working. Anyone know what's up?

I-4WDW
08-09-2006, 06:13 PM
I just noticed the same thing- I have no idea whats up with that, but when I clicked on where my counter used to be, I got this message

"This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources."

It said the same thing on the home page www.******************** , so I'm guessing it's an issue with the site

newman7501
08-09-2006, 06:15 PM
I had to change my ticker because it wasn't working. The ones that don't work are from ********************. I went to there website to see what was going on and it said, "The account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources." The tickers from Tickerfactory are working.

DisneyLover1091
08-09-2006, 06:19 PM
Apparently since alot of people on the DIS were using them we used up a whole months worth of bandwith.

Jennifer48
08-09-2006, 06:29 PM
Apparently since alot of people on the DIS were using them we used up a whole months worth of bandwith.

Thats kinda funny actually. The power us DISers have! :rotfl:

Guess I'll switch mine back to Ticker Factory!

lisabelll
08-13-2006, 09:51 AM
I noticed it on mine, I was like, wait, how many days do I have now (we are down to 18 :cool1: ) I am going to have to go tickerfactory and get a different one too!!! LOL!

DisneyWorldWisher
08-13-2006, 10:05 AM
Good thing I use TickeyFactory. :)

phantom728
08-13-2006, 12:40 PM
Mousehousemagic has a note today that they are updating their server and their website is down for a few days.
I just updated mine to Ticker Factory until it comes back up.

mom2my3kids
08-13-2006, 04:03 PM
Mine works sometimes and other times not... :confused3